Psychologie en Pedagogische Wetenschappen

Waar vind ik de cursusdienst PPW?

De cursusdienst vind je in blok B van het Van Heuvel Instituut (Dekenstraat 2).

Ik zie mijn vakken niet en kan dus mijn boeken/cursussen niet reserveren.

Zorg er zeker voor dat je bij je profiel alle vakken hebt aangeduid. Misschien dat je in het begin van het academiejaar enkel de vakken van het eerste semester had aangeduid. Vergeet dus zeker niet de vakken van het tweede semester aan te duiden. Als je nog steeds problemen hebt, vergelijk even de vakcode van het vak.

Hoe reserveer ik een cursus / boek?

Eerst moet je je registreren (rechterbovenhoek). Hier vragen we een aantal gegevens die we gebruiken in het geval dat we je moeten contacteren. Na je registratie kom je terug op het thuispagina van de site terecht. Terug in de rechterhoek me je je inloggen. Daarna verschijnt er een menu waar staat 'cursussen reserveren'. Vanaf hier wijst het systeem zichzelf uit.

Mijn cursus is niet beschikbaar. Wordt deze nog beschikbaar gesteld?

Ja, deze zullen bijbesteld worden. Als je de cursus / het boek reserveert, krijg je een mail wanneer hij terug in stock is.

Ik kan geen boeken/cursussen reserveren OF wanneer ik boeken/cursussen wil reserveren, verschijnt dit niet op het lijstje van mijn reservaties.

Misschien is jou inschrijving/registratie op de website niet volledig in orde. Log weer eens in, en bekijk je gegevens. Vervolgens controleer je je studierichting en dan je vakken. Wanneer deze in orde zijn, vergeet dan zeker niet om op "Voltooi inschrijving" te drukken. Normaal zou dit dan moeten lukken.

Mijn cursus is vervallen! Wat moet ik nu doen?

Hier moet je je cursus simpelweg opnieuw bestellen. Onthoud: je reservatie vervalt na twee weken!

Ik volg niet het standaardtraject. Hoe moet ik mijn vakken ingeven?

Eerst moet je je rechtsboven inloggen. Erna klik je op het mannetje, terug de rechterbovenhoek. Nu verschijnt er een menu. Klik daar op je naam. Onder de titel account heb je vier mogelijkheden, één daarvan is vakken. Als je vak niet tussen de lijst staat, kunnen je die beneden toevoegen.

Als het probleem nog steeds niet opgelost is, kan je ons altijd contacteren via of op onze Facebookpagina Cursusdienst PPW